Van vastgoedprobleem tot oplossing

U heeft een probleem met uw vastgoed en/of fiscale waardering, bij overdracht en/of aankoop. Misschien wil de overheid een weg aanleggen door uw eigendom, bedrijf of woning, u wordt helemaal “weg”bestemd of uw recht wordt onteigend. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Al meer dan 25 jaar doen wij dit werk, wij zijn gewend met dit bijltje te hakken en zijn inmiddels 3500 transacties verder. Wij nemen uw probleem onder de loep en waarderen het daarna op een juiste wijze zodat uw belang te allen tijde is gewaarborgd.

Onze aanpak is discreet, persoonlijk, transparant en direct. Wij delen niet alleen onze kennis, maar werken ook samen met (uw) accountant en ter zake kundige onteigeningsadvocaten voor zover aan de orde en noodzakelijk. Wij streven ernaar onder alle omstandigheden de beste onderhandelingspositie voor u te creëren, zodat u persoonlijk de juiste afweging kunt maken. Uw belang staat altijd voorop. Wij opereren onafhankelijk en schuwen daarbij niet u de waarheid te vertellen, immers alleen dan komen we tot een juiste afbakening van het probleem en ligt de oplossing veelal voor de hand.

 

 

Wij schuwen de confrontatie met de bijvoorbeeld de overheid of projectontwikkelaars of andere partijen niet. Als een kwestie niet oplosbaar lijkt, is dat niet omdat er geen oplossing is, maar omdat vaak het probleem niet wordt gezien of niet goed wordt geanalyseerd, ofwel omdat de oplossing simpelweg niet wordt aangedragen.

Ons adagium is, dat teamwork voor alles gaat, onder het motto "samen zijn we sterk". Door onze jarenlange ervaring, terdege kennis van zaken en strategisch opereren, zijn wij in staat het beste resultaat voor u te genereren. Dit doen wij niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren, verhuurders, erfverpachters, maar ook voor andere zakelijke en persoonlijke belanghebbenden bij o.a. overheidsingrijpen, bedrijfsoverdracht, fiscale taxaties en aankopen of combinaties hiervan.

Uw belang kan alleen op een goede manier worden verdedigd, als u zelf begrijpt waar het probleem zit en hoe dit kan worden opgelost. Voor ons is de uitdaging u dit duidelijk te maken en om dit ook uiteindelijk voor u te realiseren. Daarvoor gebruiken wij bepaalde waarderingsmethodieken, special valuations en onderhandelingsstrategieën.

Onze filosofie hierbij is, dat u zelf de smid bent of wordt van uw eigen geluk. Let wel vaak overkomt u dit maar eenmalig, voor ons is dit dagelijks werk, en deze kennis en ervaring willen wij graag met u delen.

Ons honorarium is daarbij ondergeschikt aan uw probleem, immers betalen voor een dienstverlening heeft alleen zin als er ook resultaten worden geboekt.

 

 

 
     

 

    Reeds 25 jaar ervaring

    Persoonlijk en direct

    Meer dan 3500 transacties

 
   Duidelijk en transparant

    No pay no cure

    Uw belang staat voorop

    Particulier en ondernemers

    Overheid

 

 

Blog

Bodemverontreiniging, onteigening, minnelijke aankoop/verwerving ?

Bodemverontreiniging is een hot item, bij de vaststelling van de marktprijs, en hoe moet je hiermee omgaan bij onteigening of minnelijke verwerving/ aankoop.

Lees meer>>