Particulieren

Voor de meeste mensen is onderhandelen een ver-van-mijn-bedshow, vooral waar semi-overheden en projectontwikkelaars om de hoek komen kijken. Het zijn vaak langdurige trajecten, die gekenmerkt worden door ongewisheid, nauwelijks transparantie en nauwelijks inzicht in specifieke problematiek zoals ruimtelijke ordening, milieuwetgeving, etc. 

Wij schuwen de confrontatie niet, door onze jarenlange ervaring (inmiddels 25 jaar) kennen wij het klappen van de zweep. En als een kwestie niet oplosbaar lijkt, is dat niet omdat er geen oplossing is, maar omdat het probleem vaak niet wordt gezien. Emotie speelt hierbij uiteindelijk een belangrijke rol om te komen tot een afweging en dat is nu vaak een hele slechte raadgever. De aankopende partijen zijn veelal professionals, die exact weten hoe ze hiermee om moeten gaan en toch hun slag proberen te slaan. Wij staan hier altijd zakelijk tegenover en weten wat de (on-)mogelijkheden zijn, we leveren op dat moment maatwerk, zodat uw rechten te allen tijde zijn gewaarborgd.

 

 

 

 
     

 

    Reeds 25 jaar ervaring

    Persoonlijk en direct

    Meer dan 3500 transacties

 
   Duidelijk en transparant

    No pay no cure

    Uw belang staat voorop

    Particulier en ondernemers

    Overheid

 

 

Blog

Bodemverontreiniging, onteigening, minnelijke aankoop/verwerving ?

Bodemverontreiniging is een hot item, bij de vaststelling van de marktprijs, en hoe moet je hiermee omgaan bij onteigening of minnelijke verwerving/ aankoop.

Lees meer>>