Adviseren staat bij ons hoog in het vaandel

Consultancy is de meest belangrijke tak van ons werk. De insteek hierbij is, op een pragmatische manier uw vastgoed in brede zin te beoordelen en te waarderen, gegeven de uitgangspunten die dan aan de orde zijn. U moet hier denken aan fiscale herwaarderingen maar ook schadebepalingen bij onrechtmatig overheidshandelen zoals onteigening, planschade, nadeelcompensatie of onrechtmatige daad. 

Daarnaast zijn wij specialisten in het begeleiden en opzetten van onderhandelingsstrategieën richting derden, veelal semi-overheden en projectontwikkelaars. Special Valuations en onderhandelingen bij overheidsingrijpen is ons specialisme. Vaak worden wij ook gevraagd voor de begeleiding van aan- en verkooptrajecten van bedrijven, woningen en agrarische objecten. Onze stijl kenmerkt zich door gedrevenheid, volharding en deskundigheid. Daarbij is integriteit, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie een “must”, over en weer!

 

 

 

 
     

 

    Reeds 25 jaar ervaring

    Persoonlijk en direct

    Meer dan 3500 transacties

 
   Duidelijk en transparant

    No pay no cure

    Uw belang staat voorop

    Particulier en ondernemers

    Overheid

 

 

Blog

Bodemverontreiniging, onteigening, minnelijke aankoop/verwerving ?

Bodemverontreiniging is een hot item, bij de vaststelling van de marktprijs, en hoe moet je hiermee omgaan bij onteigening of minnelijke verwerving/ aankoop.

Lees meer>>